İyi Parti Başkanı Erhan Uzun; “Ak parti Serik'e iyi gelmemiştir. Biz Serik Belediyemizi bu kötü imajından kurtarıp ‘İyi Belediyecilik’ anlayışımızla tanıştıracağız.

 

İyi Parti Serik İlçe Başkanı Erhan Uzun Serik’te görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. 26 Aralık Salı günü resmi olarak İyi Parti Serik İlçe Başkanlığı görevine getirilen Erhan Uzun basın toplantısında, ilçe siyaseti, parti çalışmaları, hedefleri ve yerel seçimler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“Serik'te Bir Değişimin Olacağını Hissettireceğiz”

Partilere birlik beraberlik mesajı veren İyi Parti Serik İlçe Başkanı Erhan Uzun konuşmasında şunları söyledi; “Geçtiğimiz hafta itibariyle İyi Parti Serik İlçe Başkanı olarak atandım, buradan daha önce partimize hizmet etmiş olan bütün yol arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Bundan sonra da partimize hizmet eden yol arkadaşlarımın hepsiyle, hiç bir arkadaşımı dışarıda bırakmadan aynı azim ve kararlılıkla çalışacağımızı belirtmek isterim.

Önümüzde 31 Mart 2023 tarihinde yapılacak olan bir yerel seçim sürecimiz var. Yakın zamanda toplumun her kesimine yayılabilen güçlü bir yönetim oluşturacağız. Yönetim kurulumuz açıklandığı andan itibaren Serik'te bir değişimin olacağını hissettireceğiz.”

 

“Muhalefetin İlçe Başkanıyım”

“İyi Parti olarak siyaset anlayışımız halkımızın yanında yanlışın karşısında olmaktır. Şunu da belirtmek isterim ki Benim siyasi geçmişimde hiç bir zaman kırıklık yoktur ve olmamıştır da. Ben makamı şahsi menfaati için değil, vatandaşımın menfaati için kullanırım beni tanıyan herkes gerektiğinde o makamları terk ettiğimi bilirler. Kısacası ben sırtımı milletime dayarım. Milletimin menfaatine olan konularda da kimseden çekinmem. Şu an 31 Mart'a kadar muhalefetin ilçe başkanıyım, 31 Mart'tan sonrada ilçemde yaşayan partili veya partisiz bütün hemşerilerimin ilçe başkanı olacağım.”

Kaya, İYİ Parti'den İstifa Etti Kaya, İYİ Parti'den İstifa Etti

“Ak Parti Serik'te Adeta Fetret Devri Yaşamakta ve Yaşatmaktadır.”

“Serik ilçemiz sürekli büyüyen göç alan enerjisi ve potansiyeli yüksek bir ilçedir, bu sebeple halkımızın ihtiyaçları ve ilçemizin sorunları her geçen gün katlanarak artmaktadır. Fakat ilçemizi yönetenler bunları görmediği gibi bu sorunlara çare olmaktan da çok çok uzaktadırlar. Serik ilçemizde 10 yıldır Ak Parti görevdedir maalesef ilçemiz belediyesi çeşitli dedikodular, skandallar, belediyeye gelen haciz memurları ve kamuoyuna yansıyan rüşvetlerle gündemdedir. Ak Parti Serik'te adeta fetret devri yaşamakta ve yaşatmaktadır. Bunu seçilen belediye başkanlarının, meclis üyelerini ve teşkilatı şikayetlerinden aynı zamanda teşkilatın ve meclis üyelerinin de belediye başkanlarını şikayet etmelerinden net bir şekilde anlıyoruz. Bütün bu olaylar hemşerilerimizin gözü önünde yaşanmıştır ve yaşanmaktadır.”

“Serik’i ‘İyi Belediyecilik’ Anlayışımızla Tanıştıracağız”

 “İşte biz bu noktada İyi parti olarak güçlü bir yönetim ve güçlü belediye başkanı adayımızla bütün bu dedikodulara, skandallara, çekişmelere son vererek halkımızın sorunlarını tek tek çözeceğiz. Ak parti Serik'e iyi gelmemiştir. Biz Serik Belediyemizi bu kötü imajından kurtarıp ‘İyi Belediyecilik’ anlayışımızla tanıştırarak Serik Belediyesi denince akla hizmetten başka hiç bir düşüncenin gelmeyeceği bir ortam sağlayacağız.”

“Siyaseti, Belediyeciliği Bilen, Deneyimli Bir Adayımızı Açıklayacağız”

“Genel başkanımız ve parti kurullarımız yakın zamanda; kazanabilecek, siyaseti, belediyeciliği bilen, deneyimli ve tüm hemşerilerimizin üzerinde hem fikir olacağı, vatandaşımızın rahatlıkla yanına gidebileceği, isteklerini ve şikayetlerini çözüme ulaştıracak bir adayımızı açıklayacaktır. Son olarak bizimle birlikte bu hassasiyetleri taşıyan tüm hemşerilerimizin İYİ parti ailesine katılmasını diliyorum.”

Erhan Uzun Kimdir?

Kendi sözleri ile İyi Parti Serik İlçe Başkanı Erhan Uzun: “1982 yılı Serik doğumluyum. İlkokul ortaokul ve lise eğitimini Serik'te tamamladım. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunuyum. Daha önce özel sektörde, STK ve kamu kurumlarında yöneticilik yaptım, şu an çiftçilik yapmaktayım. Evli ve üç çocuk babasıyım.”

 Haber: Osman Türkçe

 

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN