Ak Parti Serik Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. Veli Vural; “Serik halkım, sizler her şeyin en iyisine, en güzeline layıksınız. İnsan ayrımı yapmadan, insanları ötekileştirmeden ilçeme hizmet benim boynumun borcudur.”

50 Mahalle ‘Başkan Böcek’ Dedi 50 Mahalle ‘Başkan Böcek’ Dedi

Aday adaylığı çalışmalarına devam eden Ak Parti Serik Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. Veli Vural kendisine gösterilen yakın ilgiden memnuniyetini dile getirdi. Vural; “Alanda bulunduğumuz süre zarfında halkımız tarafından ben ve partime karşı çok fazla destek ve ilgi var. Ben ve ekip arkadaşlarım sürekli şahit oluyoruz. Onların gösterdikleri bu yakın ilgi bizleri çok memnun ediyor. Bu nedenle ben onlara hizmet etmek için varım. Halkıma hizmet etmeye adayım.  Heyecanım var. Memleketime olan sevdam var.” dedi.

“Birçok Yeni Projeye İmza Atacağız”

Doç. Dr. Veli Vural şunları söyledi; “Allah nasip ederde Sayın Cumhurbaşkanım ve teşkilatım beni Serik Belediye Başkanlığı için adaylığa layık görürse, başta ilçe ve il olmak üzere teşkilat mensuplarımın da desteği ile Serik’te birçok yeni projeye imza atacağımıza inanıyorum. Serik’imizi sokak sokak, mahalle mahalle gezmeye ve her eli sıkmaya devam ediyoruz.”

“Sözü Veriyorum”

“Sadece yeni projeler değil, ilçemin her türlü sorunlarını biliyorum. Akdeniz’den Toroslara, Aksu ırmağından Köprüçay Irmağına kadar ilçemin çözüm bekleyen başta turizm ve tarım olmak üzere yaşadığı tüm sorunların üstesinden gelmek ve çözüm bulmak benim en büyük sorumluluğum olacaktır, bunun da sözünü veriyorum.”

“Şeffaf, Adil Bir Yönetim Anlayışı…”

“İlçemin sorunlarını nasıl çözeceğiz, ilçemize nasıl hizmet edeceğiz. Tabiki şeffaf, adil bir yönetim anlayışı, uzman ve işinin ehli çalışanlar ile sivil toplum kuruluşları ve halk işbirliği çerçevesinde ortak akıl ve çözüm odaklı yaklaşımlarla her sorunun üstesinden birlikte geleceğiz.  Ben, vizyonum ve projelerimle ilçemin beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamak, halkıma hizmet etmek için geliyorum.”

“Heyecanımız Var, Sevdamız Var”

“Süreç içerisinde mümkün olduğumca vatandaşlarımızla birebir istişarelerde bulundum, şikayet, sorun ve ihtiyaçlarını dinledim. Halkımızdan da çok olumlu yaklaşımlar, teveccüh ve destek gördüm. Bu onurlu yolda bana güç, güven ve destek veren siz değerli hemşerilerim ve saygıdeğer Serik halkım. Sizler her şeyin en iyisine, en güzeline layıksınız. İnsan ayrımı yapmadan, insanları ötekileştirmeden ilçeme hizmet benim boynumun borcudur. Çünkü heyecanımız var, sevdamız var.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN