Mimar Bülent Aydın; “Cumhuriyetimiz’in 100. yılında Serik hak ettiği değere ulaşacaktır. Bütün çalışmalarımız, projelerimiz ve hedeflerimizi bu amacı taşımaktadır.”

 

Alanya Belediye Başkanı Özçelik Mazbatasını Aldı Alanya Belediye Başkanı Özçelik Mazbatasını Aldı

AK Parti Serik Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Bülent Aydın Cumhuriyet’in 100. yılında Serik’i hak ettiği konuma ortak akılla ulaştıracaklarını söyledi. Seçim çalışmalarına yoğun bir tempoda sürdüren AK Parti Serik Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Bülent Aydın, ‘Serik’in bir mimara ihtiyacı var’ sloganı ile seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Serik’in bütün mahallelerinde vatandaşlarla istişarelerde bulunan Aydın; esnafları, pazar yerlerini, seraları, çiftçileri, turizmcileri ve bütün vatandaşları ziyaret ederek Serik ile ilgili hedeflerini ve çözüm önerilerini anlatıyor.

 

“Gönülden İnanıyoruz”

Vatandaşların sorunlarına ilçe ile ilgili düşüncelerini paylaşan seçmenlerle istişarelerde bulunan Mimar Bülent Aydın, Serik'in bir değişime ve dönüşüme ihtiyacı olduğunu belirterek; “Cumhuriyetimiz’in 100. yılında Serik hak ettiği değere ulaşacaktır. Bütün çalışmalarımız, projelerimiz ve hedeflerimizi bu amacı taşımaktadır. Biz buna gönülden inanıyoruz. Çünkü bu salt bir düşünce değil bir gerçekliktir. Serik’in potansiyeli bunu gerektiriyor. Çünkü bu güzel ilçemiz, turizm, tarım ve ticaret üçgeninde büyük bir güçtür. Bu gücü doğru hedeflere yönelterek vatandaşlarımızı ve ilçemizi geleceğe, hak ettiği yere taşıyacağız.”

Haber: Osman Türkçe

bülentttbü (2)bü (1)

 

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN